Program

Adam's Circle

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Bögöthy Ádám - nagybőgő
  • Mester Dániel - szaxofon
  • Oláh Szabolcs - gitár
  • Varga Bendegúz - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Az élet egy hatalmas útvesztő, amelynek labirintusában rengeteg döntést kell hoznunk. Nem elég megtalálni a megfelelő ösvényt, és bízni abban, aki vagy ami vezet: az úton rajta is kell maradnunk, elfogadva azt, hogy lehetetlenség mindent kontrollálni. Bögöthy Ádám – hazánk egyik legkeresettebb jazzbőgőse – Adam's Circle nevű formációjával a zene nyelvén keres választ olyan benső kérdésekre, amelyek mindannyiunk életében előbb-utóbb felvetődnek. Ádám oldalán a hazai jazzélet kimagasló egyéniségei kapnak helyet, akik valamennyien számos elismerést, díjat tudhatnak magukénak, és több kiváló zenekarból vagy együttműködésből ismerősek lehetnek a közönség számára – az ő kvalitásaik garantálják, hogy a műsor üzenete sikeresen eljusson a közönséghez. A zenei műhelyben a tagok által írt szerzemények, hangszerelések szólalnak meg, amelyek a jazzel éppen ismerkedő füleket éppúgy képesek megragadni, mint a modern mainstream vonulat rajongóit.

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2023 szeptember 20 szerda