Program

Balázs József Trió

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Balázs József - zongora
  • Lakatos Pecek Krisztián - nagybőgő
  • Balázs Elemér - dob

Balázs József a hazai középgeneráció egyik legtehetségesebb billentyűse, aki a krakkói Jazz Juniors Versenyen a legjobb szólista díját nyerte el. A zongorista a legendás New York-i Blue Note-ban és a Detroit Jazz Fesztiválon is elsöprő sikert aratott East Gipsy Band vezetője, de emellett a rendkívül népszerű Balázs Elemér Group egyik húzóembere is. Most megmutatja, hogy nem csak az etno-jazz világában, de a műfaj fősodrában is ragyogó zenész.

A bőgős Pecek Lakatos Krisztián 13 éves korában nyerte meg az országos jazz nagybőgő versenyt és röviddel utána az unokatestvéreivel alkotott Pecek Lakatos Trióval frenetikus sikert aratott a legendás londoni 606 Clubban. Az időközben immár 28 éves zenész a magyar jazzvilág élvonalában hangszerének egyik legkeresettebb muzsikusa.

A zongorista bátyja, Balázs Elemér dobosként és zeneszerzőként is évtizedek óta meghatározó alakja a magyar jazzéletnek, s komoly nemzetközi ismertséget is élvez. Nem csak hazánk legkeresettebb dobosa, aki több mint huszonöt éve tagja az Oláh Kálmán vezette Trio Midnightnak, hanem egyik legnépszerűbb zenekarunk, a Balázs Elemér Group nagy tapasztalatot szerzett, kiváló érzékkel megáldott zenekarvezetője is. Se szeri, se száma azoknak a kiemelkedő nemzetközi művészeknek, akikkel Elemér együtt dologoztt, elég csak Pat Metheny, Charlie Mariano, Núria Rial, vagy Tim Ries nevét említenünk.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Galéria
3Kép
2018 január 31 szerda