Program

Borbély Mihály Polygon

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Borbély Mihály - szaxofon, tárogató, klarinét, basszusklarinét, furulyák
  • Lukács Miklós - cimbalom
  • Dés András - ütőhangszerek

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek.
Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A különleges hangszer-összeállítású trió a nép- és a világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, számos díjjal elismert Borbély Mihály legújabb formációja. A rendkívül sokoldalú cimbalmos, Lukács Miklós és az egyéni hangú ütőhangszeres, Dés András ideális partnereknek bizonyultak a különleges zenei hangzás kialakításában. Kamarazenei igényességű, egyszer melankolikus és elgondolkodtató, máskor vibráló és sodró lendületű, improvizatív zenéjüket a jazz különböző irányzatainak, valamint a Kárpát-medence és a Balkán zenei örökségének ötvözése jellemzi, érdekes dallamfordulatokkal, olykor finoman áttetsző, máskor erőteljes ritmusokkal, illetve kortárszenei elemekkel. A rendhagyó hangszerösszeállítású együttes koncertjei kivételesen sokszínű és gazdag, ugyanakkor egységes zenei világgá formálódnak. Első koncertlemezükön a bolgár kaval világhírű művésze, Theodosii Spassov volt a vendégük, második, Bájoló (Enchantment) című trióalbumuk nemrég jelent meg. Hazai koncertjeik mellett Bulgáriában, Észtországban, Szlovéniában és New Yorkban egyaránt nagy sikerrel szerepeltek.

 

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2023 szeptember 09 szombat