Program

Catalan Sounds | Lucia Fumero Trio (CAT)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Lucia Fumero – zongora, ének
  • Martín Leiton – nagybőgő
  • Ramon Prats – dob

GALÉRIAJEGYEK a helyszínen még  elérhetők lesznek Lucia Fumero péntek esti koncertjére, az online elővétel lezárása után is. A galérián helyet foglaló vendégeink számára italrendelés az alsó bárpultnál lehetséges. Mindenkit örömmel várunk az Opus Jazz Clubban!

Természetesség, ösztönösen megnyilvánuló tehetség és elragadó életöröm jellemzi a barcelonai származású, argentin és svájci felmenőkkel rendelkező zongorista és énekes Lucia Fumerót, aki – bár eddigi pályája során megannyi különböző stílusú formációban működött közre – nem veszítette el egyéni hangját, hanem éppen ellenkezőleg: sikerült az őt ért hatásokat organikusan egybegyúrnia és megalkotnia saját, összetéveszthetetlen zenei világát. A jövő egyik legnagyobb, legautentikusabb hangú katalán sztárjának jósolt zenész Universo normal című, 2020 novemberében megjelent debütáló albumán – melyet az Opus Jazz Club közönségének is bemutat – különböző zenei terek felfedezésére indul, amelyek mindegyike telis-tele van élettel és friss levegővel. Univerzuma magja a folk zenéből bontakozik ki, amelyet klasszikus és jazz-zenei képzettségén keresztül szűrve transzformál át valami egészen mássá. Mindez egyedi és utánozhatatlan zenei színeket eredményez. Mivel Lucia egyaránt jártas az instrumentális zenében és a dalszerzésben, meggyőző karizmával, személyességgel fejezi ki magát, ahogy az sem ritka, hogy impresszionista eszközökhöz nyúl. Bár ezek egymásnak ellentmondó minőségeknek tűnhetnek, amikor Lucia komponál, mindezek organikus áramlásba kezdenek, magával ragadó táncba hívva a hallgatót.

Jegyek 2200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2021 december 03 péntek