Program

Czakó Virág Quartet

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Czakó Virág - ének
  • Rieger Attila - gitár
  • Czakó Péter - nagybőgő
  • Csízi László - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Czakó Virág az új generáció egyik ígéretes tehetsége, az utóbbi időben különböző formációkban szerepelt, képviselve a hagyományos jazz vonalát. A fiatal énekesnőt olyan nagyszerű előadók inspirálták, mint Ella Fitzgerald, Carmen McRae és Diana Krall, ugyanakkor a nagy klasszikusok mellett az új utakat kereső fiatal énekesnők, köztük Samara Joy is nagy hatással vannak rá. Széles repertoárja lehetővé teszi, hogy duó, trió, illetve kvartett formációban is fellépjen, az utóbbi évben leginkább jelenlegi quartetjével koncertezik. Ezen az estén népszerű amerikai jazzsztenderdek fognak elhangzani, latin bossa novákkal és néhány groove-os feldolgozással kiegészítve. A számokat a kiváló gitáros, Rieger Attila hangszereli jellegzetes könnyedséggel, amelyhez beszédes, harmonikus gitárjáték társul. Színpadra lép a magyar jazzélet egyik legsokoldalúbb és legfoglalkoztatottabb dobosa, Csízi László, valamint Czakó Péter, az idősebb generáció egyik tapasztalt zenésze, aki nemcsak a jazzben, hanem a magyar népzenében is járatos.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2023 július 29 szombat