Program

Lucia Cadotsch & Kit Downes (CH/UK)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Lucia Cadotsch - ének
  • Kit Downes - zongora, Hammond orgona

Kedves Vendégeink! Váratlan egészségügyi okokból Ronny Graupe nem tud Budapestre utazni, így április 14-én Lucia Cadotsch és Kit Downes duójával várjuk az Opus Jazz Club közönségét. A korábban megváltott jegyek továbbra is érvényesek a koncertre.

Telt ház esetén a helyszínen további galériajegyek lesznek elérhetők. A galérián helyet foglaló vendégeink számára italrendelés az alsó bárpultnál lehetséges.

Lucia Cadotsch és Ronny Graupe ének-gitár duója a karanténba zárt Berlinben döntött úgy, hogy az időtlen örökzöldek világában keresi a kiutat. A feldolgozások során Ronny hű maradt az eredeti melódiákhoz, de a harmóniát és ritmust illetően már teljesen sajátjává alakította a dalok matériáját, hogy Lucia fátyolosságában is csillogó énekhangja minél szabadabban szállhasson.

Budapesti koncertjük különleges alkalom, hiszen a duó Kit Downest invitálta körünkbe Londonból. A zongorával tovább bővül a zenei eszköztár: a puritán dallamok rafinált harmóniaköntösbe burkolóznak. A triófelállás ráadásul az improvizáció tereit is kibővíti, melyet a három európai művész közösen fedez fel számunkra.

Galériajegyek a helyszínen kaphatók a koncert kezdete előtt.

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2022 április 14 csütörtök