Program

Hajdu Klára Quartet Feat. Borbély Mihály: Fúvom az énekem - Lemezbemutató

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Hajdu Klára - ének
  • Cseke Gábor - zongora
  • Soós Márton - nagybőgő
  • Richter Ambrus - dob
  • vendég:
  • Borbély Mihály - szaxofon

Hajdu Klára a hazai jazz élet kiemelkedő énekes-dalszerzője és tanára. A MagyarJazz szerkesztői és a Jazzma olvasói 2021-ben is az év énekesnőjének választották. Európa és USA számos nagyvárosában fellépett már. Majdnem egy évtizedig énekelt a népszerű Balázs Elemér Grouppal. Saját quartetje 14 éve a jazz szakma elismert zenekara. Zenéjüket hazánkon kívül több mint 30 országban streamelik, minden eddigi albumukat Japánban is terjesztik. A Plays Standards Dedicated to Chet Baker című lemezüket 2017-ben "Az év hazai jazz albuma" kategóriában Fonogram-díjra jelölték. 2020-ban rögzítették harmadik, Journey című lemezüket, amit a megjelenés után rögtön megrendelt egy japán kiadó, illetve pár hónappal ezután Fonogram-jelölt lett "Az év hazai jazz albuma" kategóriában. 

Tavasszal jelenik meg a Fúvom az énekem című új albumuk, melyen Klára kedvenc magyar népdalai hallhatóak a quartettől megszokott hangzásban. A zenekar vendége ezúttal a Kossuth-, és Liszt Ferenc-díjas klarinétos, szaxofonos, Borbély Mihály lesz.

Jegyek 2000 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2022 április 19 kedd