Program

Hajdu Klára Quartet, vendég: Szakonyi Milán

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Hajdu Klára - ének
  • Cseke Gábor - zongora
  • Soós Márton - nagybőgő
  • Richter Ambrus - dob
  • Vendég:
  • Szakonyi Milán - ének, gitár

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Hajdu Klára a hazai jazzélet kiemelkedő énekes-dalszerzője és tanára. Fellépett már Európa és USA számos nagyvárosának klubjaiban és fesztiváljain. Saját kvartettje több mint másfél évtizede a jazzszakma elismert zenekara, amelynek tagjai egytől egyig a hazai színtér meghatározó alakjai. Eddig megjelent négy lemezük dalait Európától Mexikóig pörgetik a rádiók, és több mint 30 országban streamelik a hallgatók, illetve elérhetők a japán lemezboltok polcain. Ezen az estén az együttes Szakonyi Milánnal egészül ki, aki hazánk egyik legkülönlegesebb hangú énekese. Amellett, hogy 10 évig énekelt az ország egyik legnépszerűbb jazz-zenekarában, a Fonogram-díjas Balázs Elemér Groupban, a magyar könnyűzenei élet oszlopos tagja. Klárával már nyolc éve alkotnak és zenélnek együtt, többek közt a quartet korábbi lemezein is. A zenekar jelenleg legújabb albumán dolgozik, amin Milán ismét vendégeskedni fog, így a kvartett legismertebb dalai mellett ez a koncert az ősszel megjelenő lemez anyagába is betekintést nyújt.

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2024 június 21 péntek