Program

Jámbor Ármin Quartet (HU/DE/AT/UA)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Jámbor Ármin - szaxofon
  • Urs Hager - zongora
  • Philip Zarfl - nagybőgő
  • Oleg Markov - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Jámbor Ármin fiatal, feltörekvő szaxofonos, aki kora ellenére kifinomult zenei egyéniséggel rendelkezik. Ez nem csak virtuóz játékában mutatkozik meg, de az általa komponált művek is bizonyítják. Urs Hager zongorajátéka egyértelműen hőseinek kincsesbányából merít ihletet, és már-már humoros csavarral műveli a jazz hagyományát mind zongoristaként, mind zeneszerzőként. Közös kvartettjükben szerepel Philip Zarfl és Oleg Markov, két egyformán elkötelezett, bécsi bázisú jazz-zenész is. A zenekarvezető Jámbor Ármin azok közé sorolható, akik a tradíció szerelmesei. Kimagasló tehetsége már korán megmutatkozott, így lehetősége volt olyan világsztárokkal együtt a színpadra lépni, mint Jim Rotondi, Renato Chicco, Luis Diego Bonilla, John Riley, Alex Sipiagin vagy Rick Margitza. Ezúttal 2023-ban megjelent Absence című saját lemezével érkezik az Opus színpadára.

 

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2024 július 11 csütörtök