Program

Jazzy Live | Iván Szandra és Jász Andris

LEMEZBEMUTATÓ
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Iván Szandra - ének, zongora
  • Jász Andris - szaxofon

„Új lemezünk folytatása és egy újabb szintlépése annak a munkának, amit az alkotópáros 4 és fél éve nagy örömmel és szeretettel folytat, és amit olyan saját készítésű közönségkedvenc ‘szobalemezek’ előztek meg, mint a fekete-fehér filmekből jól ismert magyar slágereket megidéző ‘I ❤️ Budapest’ valamint az emberek szívét átmelegítő ‘I ❤️ Karácsony’. A lemez célja hogy a magyar közönséghez egy új köntösben juttasson el méltán népszerű amerikai jazz slágereket, egyedi zongora-ének, szaxofon felállásban, sokkal inkább követve a Tony Bennett, Ella Fitzgerald, Dinah Washington, Billie Holiday féle populàrisabb jazz vonalat, ami egy életérzést közvetít, kiragad a hétköznapokból, megidézi a 40-es évek new york-i forgatagát és persze a műfajhoz hűen szakmai virtuózitásával is lenyűgözi a hallgatót.” mondta el Iván Szandra a duó most készülő lemeze kapcsán.

A bársonyosan búgó hangú, hangszerét érzékenyen megszólaltató Iván Szandra nemzetközileg elismert zongorista, énekesnő és zeneszerző. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral, zeneszerzőként, szövegíróként és producerként magyarországi sztárénekesek repertoárját is színesíti dalaival. Szandra az elmúlt négy évben Magyarországon kívül olyan országok közönségeit kápráztatta el, mint Lengyelország, az Egyesült Királyság, Japán, Vietnám és az Egyesült Államok. 

Iván Szandra hangjához, zongorajátékához és egyéniségéhez tökéletesen illeszkedik a füstös klubok hangulatát megidéző virtuóz, ugyanakkor letisztult szaxofonozást képviselő Jász Andris játéka. Andris a budapesti zenei élet sokoldalú, meghatározó egyénisége, aki édesapja hatására kezdett el szaxofonozni. 2007-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-szaxofon szakán. 2008 óta tagja a Kossuth díjas Ghymes együttesnek, állandó dalszerzője a Kéknyúl Hammond Bandnek valamint Tolvai Renátának, de rendszeresen hallhatjuk Pély Barna, Fábián Juli és Kökény Attila oldalán is.

Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

2018 június 07 csütörtök