Program

Kiss Flóra Trió

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Kiss Flóra - ének
  • Tempfli Erik - zongora
  • Jancsovics Máté - dob
  • Miskolczi Márk - nagybőgő
  • Gotthárd Mihály - gitár

Kiss Flóra továbbra is az alkalmi formációk közé sorolja trióját, dacára annak, hogy már jó ideje változatlan felállással koncerteznek. A népszerű énekesnő előszeretettel hódol a könnyedebb műfajoknak, amiket gyakran fűszerez saját, jazzből érkező stílusával, amitől aztán akár egy Jeff Buckley dal is újszerűvé, különlegessé válik. A különböző irányzatokból – electro, hip-hop, pop, jazz – érkező zenészek tovább színesítik a repertoárt. Így aztán nem tartják ördögtől valónak például az elektromos dob hangzását Kaper Invitation-jével társítani, de jó néhány további példát is hozhatnánk még a műfajok fiatalos ötvözésére, melyet a zenekar tagjai bátran vállalnak be.

Ahogy arra már korábban is volt példa, a formáció ezúttal is kiemelkedő zenész vendégekkel egészül ki, a gitáros Gotthárd Mihály és a nagybőgős Miskolczi Márk személyében. A koncert különlegességét az is fokozza, hogy a zenekar évente csupán egy-két alkalommal áll színpadra. Az Opus Jazz Club és közönsége kezdettől fogva tárt karokkal és lelkesedéssel fogadta őket, így a visszajáró rajongók jól tudják, mire számíthatnak: fiatalos energiára, friss újragondolásokra, örömzenére.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2018 július 12 csütörtök