Program

Kőszegi Rhythm & Brass & Electronic

Először az Opusban
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Kőszegi Imre - dob
  • Pecze Balázs - trombita
  • Bécsy Bence - gitár, elektronika
  • Rozsnyói Péter - zongora
  • Orbán György - nagybőgő

A Liszt-díjjal és a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett művész a magyar jazzélet egyik legjelentősebb dobosa, aki  immár hatvanéves pályafutást tudhat maga mögött, s olyan hazai és külföldi világsztárokkal játszott, mint Pege Aladár, Lakatos „Ablakos” Dezső, Balogh „Csibe” Jenő, Vukán György, Szakcsi Lakatos Béla, Csík Gusztáv, Frank Zappa, Teddy Wilson, Kenny Wheeler, Art Farmer, Frank Foster, Charlie Mariano, Steve Grossman, Gary Bartz, Lew Tabackin, Trilok Gurtu, vagy Michael “Patches” Stewart. Karrierje során fellépett Európa és Magyarország legjelentősebb koncerttermeiben, fesztiváljain és klubjaiban.

A rendkívül aktív muzsikust legutóbb Szakcsi Lakatos Béla új kvintettjében láthattuk az Opusban. Ezúttal viszont saját formációi közül a legfrissebbel, a Kőszegi Rhythm & Brass & Electronic kvintettel érkezik a klubba, melyben a hosszú ideje stabil felállású Kőszegi-Rozsnyói-Orbán trióhoz a fiatal generáció két kimagasló tehetsége, Pecze Balázs trombitás és Bécsy Bence gitáros csatlakozott.

facebook.com/imrekoszegiartist  


A koncert az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

Jegyek 2000 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon,
valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

2019 december 13 péntek