Program

Linda May Han Oh

Get Closer Concerts
20:00
Koncertterem
Közreműködik:
  • Linda May Han Oh - basszusgitár
  • Fabian Almazan – billentyűs hangszerek, elektronika
  • Rudy Royston - dob

Linda May Han Oh-t fiatal kora ellenére már a világ legjobb bőgősei között tartják számon, amit mi sem igazol jobban amellett, hogy a Downbeat Magazin kritikusai már 2010-ben a világ legjobb „Rising Star” bőgősének választották, hogy évek óta Pat Metheny állandó társa a színpadon.

Linda Malajziában született, Ausztráliában nőtt fel, ahol először zongorázni tanult, majd 15 éves korában egy iskolai zenekar miatt basszusgitárra váltott és főleg Red Hot Chili Peppers számokat játszottak. Zenei tanulmányait Manhattanben fejezte be, ahol többek között Dave Liebman, Rodney Jones és John Riley voltak a tanárai. Jelenleg világszerte vannak mester szakos tanítványai, akiknek a sok turnézás miatt főleg online ad leckéket. Az oktatás mellett az egyik szakmai tanácsadója és fejlesztője a BassGuru oktató applikációnak.

Az elmúlt években a kortárs jazz legnagyobbjaival zenélt együtt, olyanokkal mint Joe Lovano, Vijay Iyer, Dave Douglas, Kenny Barron, Geri Allen és Terri Lyne Carrington.

Budapestre vadonatúj zenekarával érkezik. Műsoruk a legutóbbi, 2017-ben megjelent Walk Against Wind című album dalaiból és új szerzeményekből áll.

Jegyek 4900 forintos áron kaphatók a helyszínen, a jegy.hu oldalon,
valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Galéria
4Kép
2019 április 25 csütörtök