Program

ELMARAD | Mario Bakuna Band: Brazilian Landscapes (BR/UK)

ÚJ IDŐPONT: ÁPRILIS 9.
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Mario Bakuna - akusztikus gitár, ének
  • Yoav Yenon - elektromos gitár
  • Adriano Gaeta - nagybőgő
  • Uccio Gaeta - dob

Kedves Vendégeink! Technikai okok miatt a Mario Bakuna Band koncertje 2022.01.21. helyett 2022.04.09-én kerül megrendezésre az Opus Jazz Clubban. A már megváltott jegyekkel kapcsolatban minden jegyvásárlónkat emailben keressük meg a becserélés vagy visszaváltás lehetőségével. Amennyiben korábban vásárolt jegyet a koncertre, de nem kapott emailt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@bmc.hu címen, vagy a +36 1 216 7894 telefonszámon.
Megértésüket köszönjük! BMC – Opus Jazz Club

Egy nagyon sikeres turnészezon után, melynek során Mario Bakuna Európa, Afrika nemzetközi fesztiváljain és rangos színpadain mutatta be előző, Where Rio de Janeiro Meets Bahia című albumát, ezúttal Brazilian Landscapes című új lemezanyagával indul útnak. A Brazilian Landscapes olyan nagyszerű zeneszerzők műveinek feldolgozásait foglalja magában, mint Emilio Santiago, Marcos Valle, Claudio Bertrami, Rique Pantoja, Gilberto Gil, Djavan, João Bosco, Arismar do Espirito Santo, Dominguinhos vagy Luiz Gonzaga. Mindez tisztelgés a brazil kultúra és emberek előtt, Mario Bakuna évekig tartó utazásainak eredménye, melyek során Brazíliát széltében-hosszában bejárta annak ritmikai és harmonikus gazdagságát kutatva. Az északkeleti tájaktól, ahonnan Forró, Baião és Xaxado dalait hozta magával, a népszerű szambákon és kifinomult bossa nova dallamokon át az Ijexában fellelhető afrikai hatásokig Mario és zenészei mindent felvonultatnak, hogy az általuk zeneileg leggazdagabbnak vélt területet, Brazíliát ünnepeljék.

Jegyek 2500 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2022 január 21 péntek