Program

Mesélő Muzsika I. – Aki nem lép egyszerre

11:00
Koncertterem
Közreműködik:
  • Pénzügyőr Zenekar
  • vezényel: Kapi-Horváth Ferenc
  • házigazda: Lakner Tamás

A Filharmónia Magyarország családi hangversenybérlete már több generációval ismertette és szerettette meg a klasszikus zenét. A Mesélő muzsika hangversenyeken Dr. Lakner Tamás kalauzolja el a közönséget egy csodálatos utazásra a zene világába. Az interaktív, játékos koncert célközönsége az óvodás és kisiskolás korosztály, de a szülők számára is garantált a kikapcsolódás. A 2023/2024-es évadban három fantasztikus koncertnek lehet részese a közönség. Novemberben a Pénzügyőr Zenekar, februárban a Miskolci Szimfonikus Zenekar, áprilisban pedig az Anima Musicae Kamarazenekar gondoskodik a családi kikapcsolódásról.

A zenében is rendnek kell lennie, ugyanúgy, ahogyan a katonáknál. Mi az, ami rendet teremt a muzsikában, és mi történik, ha mindez felborul? Játékosan, a képzeletet fejlesztve keressük a választ a novemberi koncert során.

3 alkalmas bérletek 7.900 Ft-ért válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1143 Budapest, Szobránc u. 6-8 I. emelet, +36 30 371 5704; budapest@filharmonia.hu), a www.jegymester.hu oldalon, és a helyszínen.

Galéria
2Kép
2023 november 18 szombat