Program

Nasip Kismet (TR/HU) - Minden jegy elkelt

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Arif Erdem Ocak - gitár, ének
  • Derya Ocak - vokál
  • Mester Dániel - szaxofon, klarinét
  • Szegő Dávid - dob
  • Eged Márton - basszusgitár
  • Szarvas Dávid - conga

A Nasip Kısmet zenéje az anatóliai török lírai költészet hagyományait ötvözi az etno jazz, a fúziós jazz és a pszichedelikus folk stílus eklektikus, egymást átfedő ritmusaival és dallamaival. Az instrumentális és énekes darabok a közönséget spirituális szinten szólítják meg. Akár anélkül, hogy egy szót is értenének törökül, ezek a hangok és taktusok nemzetiségtől függetlenül mélyen rezonálnak minden zenekedvelő lelkében, és megmozgatják őket, úgy képletesen, mint a szó szoros értelmében. A Nasip Kısmet 2019-ben alakult meg, Arif Ocak nagy kaliberű zenészeket gyűjtött maga köré: Szegő Dávid dobokon, Mester Dániel szaxofonon és klarinéton, valamint Eged Márton basszusgitáron játszik, és az élő felállás Arif húgával, Derya Ocak háttérvokalistával is kiegészült. Első kislemezük 2021 márciusában jelent meg, amely rövid idő leforgása alatt népszerű lett és számos koncertfelkérést hozott a zenekarnak, 2022-ben pedig egy LP követte a Hunnia Records gondozásában.

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 3900 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2024 január 06 szombat