Program

Óbudai Danubia Zenekar: Hangfestett történetek Lackfi Jánossal

Kalandra Fül! Fesztivál 2020
10:00
Koncertterem
Közreműködik:
  • Óbudai Danubia Zenekar
  • Szóvarázsló – hangfestő: Lackfi János
  • Karmester – hangfestő: Hámori Máté

A Kalandra Fül! Fesztivál Magyarország első klasszikus zenei fesztiválja, amely kimondottan gyerekeknek, kisgyermekes családoknak szól. Az előadások mind egy célt szolgálnak: szórakoztatva közel hozni a klasszikus zenét a gyerekek szívéhez. A fesztivál házigazdája az Óbudai Danubia Zenekar, amely innovatív előadásaival az elmúlt években lelkes gyermekek ezreinek bizonyították, hogy a klasszikus zene mennyire menő tud lenni. A fesztivál művészeti vezetője Hámori Máté, több tucat újító előadás megálmodója és a zenei utánpótlás-nevelés kiemelkedő alakja.

A jó meséknek dallama van, a zenekar pedig arra vállalkozik, hogy ezen a délelőttön Lackfi János legszebb / legviccesebb / legfurább történetei mögé felfesse a hozzá való zenéket. Az ÓDZ hozza az alapokat: egy szimfonikus zenekart, sok-sok hangszert, kódszavakat és jelnyelvet – egy igazi közösségi zenés improvizációt, amiben mindenki zenekari taggá válhat. És még szolfézs sem kell hozzá… egyszóval nem érdemes kihagyni!

Jegyek 1200 forintos áron kaphatók a helyszínen,
a jegy.hu oldalon,
valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Gyerekjegy (14 év alatt): 800 Ft

A gyerekkedvezményt érvényesítése: tegye a kosárba a jegyeket, majd válassza a legördülő menüből a „Gyerekjegy” lehetőséget.

2020 augusztus 23 vasárnap