Program

Petruska feat. Oláh Dezső

21:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Petruska András - gitár, ének
  • Oláh Dezső - zongora
  • Temesvári Bence - hegedű

A fiatal dalszerző-énekes, Petruska András a magyar folklór motívumokat az angolszász rock és a tánczene elemeivel ötvöző, intelligens humorral fűszerezett, igényes zenei játékossága révén a húszas-harmincas generáció közkedvelt előadóművésze. Gondolatokban gazdag, szókimondó szerzeményei, szuggesztív, közvetlen és humoros előadásmódja, valamint virtuóz gitárjátéka a hazai fiatal zenésznemzedék meghatározó szereplőjévé teszik. Fél évtizede tartó munkásságának két nagylemez, több száz klub- és fesztiválkoncert, valamint számos szakmai elismerés az eredménye olyan médiamegjelenésekkel, mint a 2016-os Dal című tévéműsor, vagy az idei Nagy-Szín-Pad.

Opus-beli debütáló koncertjének első felében Petruska eddig ismeretlen, új oldaláról mutatkozik be. Magyarország egyik legtehetségesebb és legrangosabb fiatal zenészével, a Junior Prima díjas Oláh Dezső jazz zongoristával közösen lép színpadra, átdolgozott, újraharmonizált szerzeményeivel és néhány kedvenc sztenderddel. Az est második részében pedig a már jól ismert felállásban, Temesvári Bence hegedűssel adja elő dalait az Opus Jazz Club közönségének.

petruskaandras.hu 

Jegyek 2500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

november 21 kedd