Program

Zeneterápiás Klub │ A játék tere: Zenei improvizáció a szupervízióban

Előadó: Claudia Bajs
19:00
Könyvtár

Miért van helye a (zenei) játékoknak a szupervíziós folyamatokban? Támogatja-e a zenei improvizáció a szupervideált szakemberek reflexiós készségeit? És mit jelent a szupervízor számára az improvizációs megközelítés?

A Zeneterápiás klub vendége 2023. április 17-én Claudia Bajs, MA szupervízor és zeneterapeuta lesz, aki Németországban született és tanult, jelenleg Ausztriában dolgozik fogyatékkal élő felnőttek nappali ellátásában, emellett Szlovéniában kiképző zeneterapeutaként is oktat. Jelenleg doktori disszertációját írja, melynek témája a zeneterápia funkcionális és pszichoterápiás aspektusainak összefüggései a súlyos, komplex fogyatékossággal élő személyek zeneterápiás ellátásában. Claudia Bajs az európai zeneterápiás szakmai szövetségnek, az EMTC-nek a szlovén delegáltja.

Zeneterápiás szakmai klub zeneterapeuták, a zeneterapeutákkal együttműködő orvosok, egészségügyi, pedagógiai és szociális szakemberek, valamint a zeneterápia iránt érdeklődők és érintettek találkozóhelye. Az előadásra a szakembereken kívül szeretettel várjuk az érintett családtagokat, ismerősöket is.


A program ingyenes és minden érdeklődő számára nyitott! Az előadásról videofelvétel készül!

A Zeneterápiás Klub házigazdái: 
Ittzés Zsuzsa és Kovács Petra
FB_50

A Zeneterápiás Klub YouTube csatornája:
YT_80

A programra a belépés díjtalan. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

2023 április 17 hétfő