Hírek

Hírek Álláslehetőségek a BMC-ben

A klasszikus, kortárs és jazz zenével foglalkozó Budapest Music Center új munkatársakat keres a következő pozíciókba:

 

Adatfeldolgozó

A Budapest Music Center Zenei információs központja és könyvtára adatfeldolgozó munkatársat keres. Az új kolléga feladata a magyar zeneművészek, zenei együttesek adatait (életrajz, diszkográfia) gyűjtő adatbázisok, az elektronikus könyvtári katalógus és egyéb adatbázisok töltése, karbantartása, valamint aktív részvétel a könyvtárban zajló rendezvények lebonyolításában.

Csak olyanok jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek legalább középfokú zenei végzettséggel, illetve angol nyelvismerettel, és képesek elsajátítani az adatbázisok töltésének folyamatát. Az ideális jelölt munkastílusa gyors és fegyelmezett, személyisége megbízható, együttműködő és adott esetben jól tűri a monoton munkavégzést.

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal 2018. október 31-ig lehet Kégl Andrásnál, az andras.kegl@bmc.hu email címen.

 


 

Berendező / karbantartó

Feltételek: zenekarnál, színházban vagy egyéb játszóhelyen hasonló munkakörben szerzett legalább kétéves gyakorlat, hangszerismeret, rendszeretet, barátságos, kiegyensúlyozott személyiség.

Előnyt jelent: villanyszerelői végzettség vagy építőiparban szerzett gyakorlat.

Jelentkezni 2018. október 26-ig lehet szakmai életrajz megküldésével lehet az office@bmc.hu címen.

 


 

Jazz zenei produkciós munkatárs
Opus Jazz Club

Feltétel: (jazz) zenei területen eltöltött legalább 2 éves szervezői gyakorlat, a jazz zene szeretete, biztos angol nyelvtudás, jó logisztikai készség, jó problémamegoldó-képesség, barátságos, kiegyensúlyozott személyiség.

A munkakör magában foglalja a jazz koncertek szervezésében való részvételt, a kapcsolattartást a művészekkel, a szerződések és a koncerthelyszín előkészítését, valamint a koncert felügyeletét és annak lebonyolításával kapcsolatos egyéb teendőket.

A jelentkezni magyar nyelvű fényképes önéletrajzzal, valamint angol nyelvű motivációs levéllel lehet. A motivációs levél fontos szerepet játszik mind a jelentkező nyelvtudásának, mind pedig a kultúrához és a jazz zenéhez való kötődésének megítélésben.

Kérjük, csak azok jelentkezzenek, akik rendelkeznek a fentiekben ismertetett képességekkel és tapasztalattal.

Jelentkezés: 2018. október 26-ig, az office@bmc.hu címen.