Program

Ágoston Béla QRtet

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Ágoston Béla - C-melody szaxofon
  • Wagner Puskás Péter - billentyűs hangszerek
  • Pengő Csaba - nagybőgő
  • Keönch László Farkas - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Ágoston Béla zeneközelítő ezúttal olyan formáció élén érkezik az Opusba, amelyet egymásra finomhangolt, tapasztalt és a spontán zenélés örömeire rendkívül nyitott muzsikusok alkotnak. Jazz de Cadenza lehetne a műsoruk címe, amely reflektál a valóságra, de a zenészek stílusismeretének köszönhetően egy közös meseírójátékba is betekintést enged a közönségnek. Közös szabad zenei élményeik története már a Kerub, a Knutdut Men, a Zuboly és a Bélabábend formációkban is szövődött, de ezeket a tapasztalatokat az idei év elején immár kiforrott változatban összegzik.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2024 február 20 kedd