Program

Gentiane MG Trio (CA)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Gentiane MG - zongora
  • Levi Dover - nagybőgő
  • Mark Nelson - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A kanadai zongorista, Gentiane MG zenéje elsősorban az improvizált jazz hagyományából táplálkozik, de gyökerei között felsejlik az impresszionista és romantikus zene hatása is, amelyek elbűvölően személyes világban egyesülnek. A Radio-Canada Révélation díjával is elismert művész régi tettestársai, Levi Dover és Louis-Vincent Hamel társaságában rögzítette harmadik, Walls Made of Glass című albumát (2022), amelynek szépségével csak az intenzitása vetekedik. Gentiane eleven pillanatképekben ragadta meg azt a mély kapcsolódást, amelyet a környezetében megjelenő élőlények, tárgyak és hangok iránt érez. Sugárzó, érzelemteli darabjait a trió lenyűgöző és képzeletgazdag akusztikus közegbe helyezi. Ahogy Keith Black, a Winnipeg Free Press újságírója fogalmazott: semmi handabandázás, semmi mesterkéltség, csak magabiztos teremtő erő.

 

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2024 február 21 szerda