Program

Amerikából jöttem - családi jazz-színház Kálloy Molnár Péterrel és a Modern Art Orchestrával

11:00
Koncertterem
Közreműködik:
  • Modern Art Orchestra
  • Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél
  • Kálloy Molnár Péter

Amerikából jöttem, mesterségem címere: DJ

A jazz muzsika iránt a végletekig elkötelezett Modern Art Orchestra és az improvizáció egyik legtapasztaltabb színházi képviselője Kálloy Molnár Péter közös szórakoztató színházi műsort mutatnak be. Az "Amerikából jöttem” nem titkoltan a jazz alapvetéseit kívánja bemutatni, és a színház és humor erejével közelebb hozni a műfajt a jövő zenehallgató közönségéhez. E mellett természetesen még az sem kizárt, hogy a gyerekeket elkísérő szülők is jól szórakoznak majd.

A két felvonásos előadás első felében Kálloy Molnár Péter alkalomról alkalomra újabb és újabb szerepbe bújik, amely a “zeneipar”, a “show business” egy igazán jellemző karaktere lesz. Találkozhatunk majd vele például mint híres producerrel, vagy hangszerszállítóval, de akár koreográfus művészként, vagy rendőrként is feltűnik majd, hogy ráncba szedje a zabolátlan jazz zenészeket. Eközben mind a nagyzenekarral, mind a közönséggel kölcsönhatásban alakulnak majd a játékos történések. A Fekete-Kovács Kornél által vezetett MAO a helyzetekbe ágyazva mutatja majd be a jazz muzsika tradícióit.

A második részben a nagyzenekar, az aktuális témához kapcsolódó darabokból válogatott koncerttel zárja az előadást. A havi rendszerességgel jelentkező előadás műfaját tekintve is teljesen új. A jazz-színházban garantált a sok nevetés, a humor, a lehetetlen improvizációs helyzetek, a virtuóz megoldások és a sok jó zene.

Jegyek 1500 forintos áron, családi jegyek (2 felnőtt és 2 gyerek) 4500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Galéria
2Kép
2018 május 27 vasárnap