Program

Chris Devil Trio

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Ördög Krisztián - fúvós hangszerek
  • Paczári Viktor - basszusgitár, effektek
  • Serei Dániel - dob, ütőhangszerek

Először a Göncöl szekéren gurult be az Opus színpadára az Ördög Krisztián szaxofonos vezette trió, hiszen a Big Dipper című, debütáló lemezanyagot hozta magával két éve. Az albumon a címadó dal balkáni ritmusa mellett a szabadzene eszközei, swing lüktetés, post-bop frazírozás és heavy metál groove-ok is feltűntek, ahogy lírai ballada is helyet kapott. A hármasfogat lendületét a szerteágazó zenei ízléssel bíró tagok összeadódó energiája adja. A zenekarvezető Ördög Krisztián a jazzszaxofonozás tradíciója mellett érdeklődéssel fordul a különböző népzenék felé, Paczári Viktor basszusgitáros a rock és a heavy metál energiáját keresi, míg Serei Dániel a technikás jazzdobolás mellett a szabadzene területén is időről-időre megnyilvánul. A tíz éve, elsőéves jazz-tanszakos hallgatókból alakult, harmóniahangszer nélküli formáció ugyanakkor három kreatív elme műhelye is, hiszen saját szerzeményeikkel mindhárman hozzájárulnak a zenekar hangzásvilágához.

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2021 július 28 szerda