Program

Elsa Valle & Afrocando

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Elsa Valle - ének
  • Hárs Viktor - bőgő
  • Fábry Adonisz - dob
  • Tzumo Árpád - zongora

A kubai zenészcsaládba született, de régóta Magyarországon élő Elsa Valle a közönség nagy kedvence. Az afro- és latin jazz hazai nagyasszonyának nemcsak féktelen energiája, hanem magával ragadóan nyitott, közvetlen és életörömmel teli személyisége is elvarázsolja a közönséget. Stílusa a tradicionális kubai éneklést, a bebop jegyeit és az improvizációt ötvözi, repertoárja összetett ritmusvilágú, ugyanakkor dallam-orientált. Elsa koncertjeit a sodró lendület és az energikus, kirobbanó előadásmód jellemzi, ami saját szerzeményeinek velejét is adja. Ezúttal Afrocando zenekarával érkezik az Opusba; az elhangzó kompozíciók szövege, dallam- és ritmusvilága mind azokról az élményekről mesél, amelyeket az énekesnő a különböző kontinenseken tett koncertjei során szerzett. Az Afrocando azonban ezen az estén az eddigitől eltérő nézőpontból mutatja be repertoárját. A dalok hangszerelése is sok meglepetést ígér, hiszen Elsa biztos kézzel alakít duót és triót virtuóz zenekarából, énekel a capella szerzeményeket, hogy aztán a teljes együttes lobbantsa lángra az afro zenében gyökerező dallamok, ritmusok és a jazz fúzióját.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2024 július 13 szombat