Program

Geröly Virtual Trio: A ronggyá tépett idő

LEMEZBEMUTATÓ
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Kováts Gergő - szaxofon
  • Ajtai Péter - nagybőgő
  • Geröly Tamás Sándor - dob, ütőhangszerek

„Hét éve a pesti éjszakában összeterelt bennünket a sors. Egy izgalmas, spontán beszélgetés közben kiderült, hogy egy húron pendülünk. Ez alapvetően a szabadzene iránti elkötelezettségünkben nyilvánult meg. Tudatában vagyunk kulturális örökségünknek, de el is tudunk távolodni tőle, hogy kilépjünk az ismeretlenbe.
Lemezünk anyagát a hajdani legendás AIR Trió (Henry Threadgill - Fred Hopkins - Steve McCall) 1979-es Air Lore című LP-je inspirálta. Ajánlom szíves figyelmükbe ezt a lemezt. Ennek ismeretében lehet beazonosítani a munkánkban benne rejlő, (virtuális) mély emóciókat, értékeket. A ‘ronggyá tépett idő’ kifejezés pedig Pernye András könyvéből való. Ez nem más, mint a ragtime.” 
Geröly Tamás Sándor 

A trió tagjai különböző generációk képviselői, ami biztosítja, hogy a csapat zenéje és szellemisége mindig „free” maradhasson, s azt soha ne köthesse gúzsba bármiféle tradicióhoz való félreértelmezett hűség. „Hagyományosan radikális. Radikálisan hagyományos” – olvashatjuk a trió önmeghatározását A ronggyá tépett idő címmel a Hunnia Recordsnál most megjelent lemezükön.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

2018 június 05 kedd