Program

Gyárfás István Trió, vendég: Grócz Árpád

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Gyárfás István - gitár
  • Oláh Zoltán - nagybőgő
  • Gyárfás Attila - dob
  • Vendég: Grócz Árpád - gitár

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Gyárfás István (vagy ahogy a legtöbben ismerjük: Gyafi) több mint 30 évvel ezelőtt alapította első gitár-bőgő-dob összeállítású trióját, amely azóta is folyamatosan működik. A zenekar játékát swinges lüktetés, színekben és tempóváltásokban gazdag előadásmód jellemzi, mely a bebop stíluselemeit hordozó, virtuóz szólókkal társul. Szívesen dolgoznak fel a swingkorszak legendás nagyzenekarainak sikerdarabjaiból, de játszanak számos, napjainkban ritkán hallható jazz sztenderdet, valamint több saját szerzeményt is. Ezen az estén repertoárjuk gyöngyszemeire fókuszálnak: megidézik Szabó Gábor zenei világát, kitekintenek a big band irodalom magaslataira, hoznak számokat a kirobbanóan sikeres Cartoon Jazz című albumukról,
a zenekarvezető tanítványa, Grócz Árpád pedig saját dalokkal mutatkozik be. Dobokon ezúttal Gyárfás Attila játszik majd.

Fotó: Irk Réka

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2023 július 01 szombat