Program

Király Martina

Lemezbemutató
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Király Martina - ének
  • Barta Zsolt - gitár
  • Herr Attila - basszusgitár
  • Gyenge Lajos - dob
  • Ocsovay Damján - bilentyűs hangszerek

Király Martina a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékének ének szakán végzett. Pályáját az Equinox Jazz Quartetben kezdte, majd a 13 tagú, urbánus popzenét játszó Anselmo Crew énekesnőjeként folytatta. Szerzőként illetve előadóként dolgozott a Hobo Blues Banddel, Zoohackerrel, Palya Beával és Novák Péterrel.

Első lemeze 2011-ben jelent meg, Ready for You címmel. Martina dalszerzői tehetségét a Magyar Zeneszerzők Szövetsége 2013-ben az év könnyűzenei szerzőjét illető Orszáczky Jackie-díjjal honorálta. A 2016-ban megjelent, Higher.Deeper című szerzői albumát tavaly a saját dalokat és feldolgozásokat egyaránt felvonultató The Female Role követte. A lemez hűen tükrözi Martina énekesi és zeneszerzői sokoldalúságát, hiszen a zenei anyag a jazztől a pop-funk-on és a progresszív metálon át a világzenéig számos stílust felvonultat. A vadonatúj saját dalok mellett helyet kapott az albumon egy-egy Neville Brothers, Jimi Hendrix és Bill Frisell feldolgozás, valamint újragondolt formában néhány korábbi saját szerzemény is.

Király Martina élő koncertjeinek repertoárját alapvetően saját soul-blues szerzeményei alkotják, folk és rap ihletésű kompozíciók valamint a könnyűzene gyöngyszemeiből készített feldolgozások társaságában. 

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon,
valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2019 március 23 szombat