Program

ELMARAD | Lantos Zoltán OpenSource – Születésnapi koncert

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Lantos Zoltán - hegedűk, elektronika
  • Tálas Áron - zongora, billentyűs hangszerek
  • Fonay Tibor - basszusgitár, nagybőgő
  • Csízi László - dob
  • Andrew J – live elektronika
  • vendég:
  • Pocsai Kriszta - ének

Kedves Vendégeink!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a koncert betegség miatt elmarad. Az online megvásárolt belépőjegyek árát az InterTicket Kft. automatikusan visszatéríti, a személyesen vásárolt jegyeket a BMC jegypénztárában válthatják vissza. Kérjük, kövessék figyelemmel weboldalunkat a programokkal kapcsolatban.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük:
Budapest Music Center

Az Artisjus Előadói Díjas hegedűs, Lantos Zoltán ezen a koncerten ünnepli kerek születésnapját, e különleges alkalomhoz pedig Pocsai Kriszta énekes is csatlakozik vendégművészként. Lantos Zoltán együttese, az OpenSource történetének új fejezetéhez érkezett Sonaris című, 2018-ban megjelent lemezével. „Lantos kompozíciói egészen különleges fúziói a jazz és a rock, a modern mainstream és az indiai zene legjavának. A lemezt hallgatva valami megmagyarázhatatlan erő járta át testemet, szívemet-lelkemet, amely által képeket és színeket láttam, illatokat éreztem” – írja a Hunnia Records kiadásában megjelent albumról személyes vallomásnak is beillő lemezrecenziójában Gáspár Károly a jazzma.hu oldalán.

„Lantos Zoltán kiváló zeneszerző, még jobb hangszerelő, a zenéje szinte tapintható. (…) Az Open Source zenészei az együttes vezetője mellett Tálas Áron (zongora, billentyűk), Fonay Tibor (bőgő, basszusgitár) Csízi László (dob) és Andrew J (elektronika) – ötük játéka olyan egyszerűen olvad egybe, mint a természet hangjai, amikor az ember a hajnali erdőben hallgatózik. (…) Lantos Zoltán több mint nyolc évet töltött Indiában, a nyolcvanas-kilencvenes években, de nála a keletiesség nem külcsín, sőt, nem is vehető észre rögtön: az indiai zene szervesen, inherensen olvad a nyelvébe.” Csabai Máté, Fidelio

Galéria
4Kép
2022 február 25 péntek