Program

Michel Meis 4tet (LX)

BMC Nemzetközi Tenor- és Basszusharsona Verseny 2018
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Alisa Klein - harsona
  • Cédric Hanriot - zongora
  • Stephan Goldbach - nagybőgő
  • Michel Meis - dob

A luxemburgi dobos-zeneszerző, Michel Meis vezette kvartett éveken át tartó hangkísérletek során formálta meg nem egykönnyen címkézhető egyéni stílusát. A zenekarvezető mellett a harsonás Alisa Klein, a zongorista Cédric Hanriot, és a bőgős Stephane Goldbach alkotta csapat koncertről koncertre alakuló, fejlődő zenéjének védjegye a jól megformált kompozíciók, elmélyült dallamok és a kísérletező improvizációk, elektronikus effektek felszabadult találkozása. Az olyan inspirációs források, mint Brian Blade, Christian Lillinger, Ambrose Akinmusire, Jakob Bro, Mark Guiliana vagy a Tool zenéje, lletve a négy zenész széles körű – a jazztől és népzenétől, a klasszikus zenén és az  elektronikán át egészen a metálig, vagy éppen a punk zenéig terjedő – zenei háttere kínálja azt a számtalan stilisztikai lehetőséget, amelyből a Michel Meis 4tet nagyon személyes és egyedi zenei identitását kovácsolják.

A Michel Meis 4tet debütáló albuma Lost in Translation címmel 2019 januárjában jelenik meg a német Double Moon Records kiadó „Jazz thing Next Generation” sorozatában.  A 2017 novemberében Opderschmelzben felvett anyag első nyilvános bemutatójára idén májusban Dudelange-ban, a legismertebb luxemburgi nemzetközi jazzfesztivál, a „Like A Jazz Machine” keretében került sor. Külön öröm, hogy a kiváló kvartett a BMC Nemzetközi Tenor- és Basszusharsona Versenyének egyfajta záró aktusaként mutatja be hamarosan megjelenő albumának anyagát!

michelmeis.com 
facebook.com/michelmeismusic 

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
3Kép
2018 szeptember 01 szombat