Program

Organism Trio

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Vas Bence - Hammond orgona
  • Möntör Máté - gitár
  • Szabó Sipos Ágoston - dob

A 2013-ban alapított klasszikus orgona-gitár-dob felállású Hammond orgona trió, az Organism 2016-ban jelentette meg Praise the Notes című, kizárólag saját szerzeményeket tartalmazó első lemezét. A gospel, blues és funk által inspirált dalok mellett néhány kísérleti, kortárszenei kompozíció került az albumra, melyekben az orgona egyfajta modern big band-ként funkcionál. Legújabb, Organic Impressions címet viselő felvételük tizenöt fúvós és az Organism, mint ritmusszekció közreműködésével készült experimentális nagyzenekari darab, három tételben: egyfajta concerto, párbeszédekkel az orgona, a trió és a big band között.

A trió az elmúlt évek során a hazai helyszínek mellett játszott Berlin, Krakkó, Prága, Brno legjelentősebb jazzklubjaiban, valamint néhány fesztiválon is, legutóbb a lengyelországi Kielcében, az Organ Jazz Festival – International Hammond Meeting keretében.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon,
valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

2019 május 23 csütörtök