Program

Zeneterápiás Klub │ Zeneterápia és időskori lelki egészség

19:00
Könyvtár

Az időskor szerepvesztések és egyéb (látás-, hallás-, emlekezetromlás, az életerő, a lendület, a motiváció megcsappanása, az idő strukturálatlansága, nyugdíjaztatás, magány, izoláció, beszűkülés) kézzelfogható veszteségélmények sorozata. Hogyan tud segíteni a zeneterápia az időskori lelki egészség megőrzésében? A zenének milyen elemei használhatók a leghatékonyabban?

Május 23-án a 2018/19-es évad záró alkalmának előadója Gál Zsuzsanna zeneterapeuta, zeneművész (BA) lesz, aki terapeutaként dolgozik ép és sérült gyerekekkel (Csillagösvény Waldorf Iskola, Bliss Alapítvány), valamint részt vesz időskorúak gondozásában (Varázshegy Hospice Alapítvány, Tegosz).

Gál Zsuzsanna a Terézvárosi Gondozó Szolgálat Idősek Klubja zeneterápiás csoportfoglalkozásának kialakulását, működését, módszereit mutatja be az érdeklődőknek.

Zeneterápiás szakmai klub zeneterapeuták, a zeneterapeutákkal együttműködő orvosok, egészségügyi, pedagógiai és szociális szakemberek, valamint a zeneterápia iránt érdeklődők és érintettek találkozóhelye. Az előadásra a szakembereken kívül szeretettel várjuk az érintett családtagokat, ismerősöket is.


A program ingyenes és minden érdeklődő számára nyitott! Az előadásról videofelvétel készül!

A Zeneterápiás Klub házigazdái: 
Ittzés Zsuzsa és Kovács Petra
FB_50

A Zeneterápiás Klub YouTube csatornája:
YT_80

2019 május 23 csütörtök