Program

Take the MOL Train | Schaerer - Biondini - Kalima - Niggli: A Novel of Anomaly (CH/I/FIN)

LIVE STREAM!
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Andreas Schaerer - ének, beatbox
  • Luciano Biondini - harmonika
  • Kalle Kalima - elektromos gitár
  • Lucas Niggli - dob, ütőhangszerek

„Temperamentumok, energiák és karakterek tökéletes házassága” All About Jazz, 2017

Egy olasz, egy finn és két svájci művész állt össze, hogy megalkossa saját örömzenéjét, mely a tagok eltérő zenei örökségéből merít, s azt a jazz és a legkülönfélébb zenei stílusok sokszínűségével elegyíti. A szerencsés közönség pedig felemelő és gazdag zenei élményben részesül, amire a négy közreműködő személyisége és művészi kvalitásaik nyújtanak biztosítékot. 

Az Opusban igen jól ismert svájci énekes és hangvirtuóz Andreas Schaererrel ‘ősidők óta’ működik együtt honfitársa, a dobos Lucas Niggli. Hozzájuk csatlakozott az olasz harmonikás Luciano Biondini – akit néhány éve Rita Marcotulli zongoristával hallhatott a klub közönsége duóban – és az itt szintén többször megfordult finn gitáros, Kalle Kalima. E négy úriember mindegyike igen határozott zenei karakterrel és változatos stilisztikai gyökerekkel rendelkezik, így együttesen olyan zenét hoznak létre, mely eleven és friss, ugyanakkor valahogy mégis ismerősnek tűnik. Programjuknak megvan a maga saját, egyedi poétikája, függetlenül attól, hogy éppen Biondini játékának itáliai heve folytat-e párbeszédet Kalima elektronikus úton modulált gitárpengetésének hűvösével, vagy Niggli teremti-e meg egy eksztatikus törzsi ünnep atmoszféráját Schaerer valamelyik utánozhatatlan scat monológjára építve. A zenei csavarok és fordulatok olykor robbanásveszélyes életöröme kéz a kézben jár a szív legmélyebb érzéseivel e rendkívüli képességekkel megáldott művészekből álló kvartett műsorában.

andreasschaerer.com 

Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2018 május 16 szerda