Program

MŰSORVÁLTOZÁS | Play Time! Modern Art Orchestra plays the music of MAO’s composers

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Modern Art Orchestra
  • Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

MŰSORVÁLTOZÁS

Kedves Vendégeink!

A Modern Art Orchestra 2022. november 24-re meghirdetett koncertjének műsora megváltozott. Ezen az estén a MAO zeneszerzőinek estjét hallhatják az Opus Jazz Clubban, Modern Art Orchestra Play Time címmel. A koncerten Ávéd János, Bacsó Kristóf, Cseke Gábor, Fekete-Kovács Kornél, Korb Attila és Subicz Gábor kompozíciói hangzanak el két részletben.

A megvásárolt belépőjegyek és bérletek automatikusan érvényesek az előadásra. Amennyiben mégis vissza szeretnék váltani megvásárolt belépőjegyüket, kérjük vegyék fel a kapcsolatot munkatársainkkal az info@bmc.hu email címen.

Megértésüket köszönjük, és várjuk Önöket az Opus Jazz Clubban!


A Modern Art Orchestra a 2022/23-as évadban a legkiválóbb mai magyar zeneszerzőket hozza el az Opus Jazz Clubba. Hatrészes koncertsorozatukban olyanokkal dolgozik együtt, akik a nagyzenekari hangzással kísérleteznek, új utakat és egyedi hangzásokat keresve. Ezúttal az Orchestra zeneszerzőműhelyének alkotói mutatkoznak be saját szerzeményeikkel. Bacsó Kristóf, Ávéd János, Fekete-Kovács Kornél, Cseke Gábor, Korb Attila és Subicz Gábor darabjaiból hallhat különleges válogatást a közönség. Magyarország leginnovatívabb bigbandjének zenészei számára maga a zenekari közeg egy igazi műhely, ahol a kreatív alkotószellemek kölcsönösen inspirálják egymást. A tizenkilenc tagú formáció ugyanis olyan muzsikusokat egyesít, akik előadóként, több esetben zenekarvezetőként, zeneszerzőként is a magyar jazz meghatározó alakjai. Közülük az említett hat művész rendszeresen komponál a MAO számára. A zenekar rendkívül gazdag repertoárját olyan új kompozíciók alkotják, amelyek kifejezetten a Modern Art
Orchestra számára íródtak – nagyrészt a MAO zenészeinek tollából.

A MAO művészeti vezetője, Fekete-Kovács Kornél és a zenekar muzsikusai műfaji határokat meghaladó szemlélettel nyúlnak a zenéhez. Játékuk és kompozícióik középpontjában a zenei kreativitás, a zenei gondolat szabad kifejezése áll. A “kortárs zene” kifejezés a közönség számára nem mindig hangzik vonzóan, de a MAO koncertjei megszerettetik a hallgatósággal a mai, modern hangszeres zenét, és közelebb hozzák a befogadókat a kortárs alkotókhoz.

Kétfős bérletek a MAO szerzői sorozatának 3 őszi koncertjére 15.000 forintos áron kaphatók a helyszínen és a bmc.jegy.hu/seasonticket oldalon.

Jegyek 2900 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2022 november 24 csütörtök