Program

Szelevényi Vito Quartet

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Szelevényi Vito - trombita
  • Ajtai Péter - nagybőgő
  • Baló Sámuel - zongora
  • Fekete Zoltán - dob

Szelevényi Vito nemrég alakult kvartettje a felállás alapján tradicionálisabb jazz-zenekar látszatát keltheti. Bár zenéjük valóban bőven merít a jazz hagyományaiból (is), végső soron nem kategorizálható ilyen egyszerűen. A zenekarvezető a budapesti Zeneakadémián végzett klasszikus trombita szakon, otthon pedig kiskora óta különféle stílusú zenéket hallott és hallgatott, amelyek inspirációként mind megtalálták útjukat saját kompozícióiba. Dalait hol groove-os és ritmikus, hol dallamos és bensőséges ötletekből formálja meg. Az egyszerű, repetitív megírt alapok felett a zenészeket az improvizáció vezeti újabb és újabb utakra. Az egymásra következő és szinte egymásból kialakuló alapoknak köszönhetően gyakran nincsenek határozottan elválasztható, különálló számok és megállások. A nemrég alapított együttesnek ez lesz a negyedik fellépése.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2024 július 03 szerda