Program

SlovenijaJazz & Beyond | Zhlehtet (SI)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Lenart De Bock - szaxofon, fuvola
  • Boštjan Simon - szaxofon
  • Rok Zalokar - zongora, szintetizátor
  • Jošt Drašler - nagybőgő
  • Žiga Smrdel - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A szlovén zongorista, zeneszerző és producer, Rok Zalokar vezetése alatt álló Zlehtet kollektíva különféle felállásokban mutatja be az akusztikus és elektronikus zene, kortárs és népzene egyedi ötvözetét. 2022-es, Portals Vol. 1 című albumukat hazájukban a kritikusok az ország legjobb albumai között tartják számon. Ezt tavaly a Poletje Loops követte, amely élő felvételeket tartalmaz valamennyi inspiráló helyszínről, ahol az együttes megfordult, jazzkluboktól egészen pszichedelikus fesztiválokig, míg a küszöbön álló Podhod fokozatosan formálódó, meditatív zenei anyagokra összpontosít. Februári turnéjuk keretében a Zhlehtet tagjai a Portals nemrég megjelent második részét ismertetik meg a közönséggel, amely jazzkvintettre született kompozíciókat tartalmaz.

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2024 február 22 csütörtök