Program

EurOpus | Daniel Erdmann’s Velvet Revolution (DE/FR/GB)

A trió új zeneanyagának világpremierje
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Daniel Erdmann - tenorszaxofon
  • Theo Ceccaldi - hegedű
  • Jim Hart - vibrafon

A német szaxofonos, Daniel Erdmann triója Théo Ceccaldi francia hegedűssel és a jelen esetben vibrafonon játszó Jim Hart angol ütőssel három rokon lélek örömteli találkozása, igazi zenei különlegesség. A Velvet Revolution erős szellemiségű, sziporkázó zenei ötletekkel és fantáziával bíró igazi európai csapat, amely bárhol, bármely színpadon azonnal képes rabul ejteni közönségét. A trióban nemcsak a hangszerek kombinációja egyedülálló, ugyanez vonatkozik a művészek számtalan forrásból táplálkozó játékára is, mely egyszerre független és egymásra figyelő. Pontosan tudják, mit mikor kell játszaniuk, hogyan érkezzenek meg hárman háromfelől egyszerre egy-egy erőteljes közös témához úgy, hogy az tökéletesen egyesítse a megkomponált és az ott és akkor, abban a pilanatban megszülető alkotás élményét. Nagyszerűek a változó hangulatok teremtésében is, egyik pillanatban drámaian súlyosak, a következőben tüzesen felvillannak, majd hirtelen halk sutogássá változik zenéjük.

Többszörös díjnyertes lemezük, a BMC Recordsnál két éve megjelent A Short Moment of Zero G után ezen a koncerten mutatják be a Daniel Erdmann által komponált új anyagukat, melyet a rákövetkező napokban vesznek lemezre a BMC stúdiójában.

Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
5Kép
2019 január 05 szombat