Program

Lukács Miklós Cimbiózis Trió

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Lukács Miklós - cimbalom
  • Orbán György - nagybőgő
  • Baló István - dob

Hazánk egyik legeredetibb triója, a Lukács Miklós – Orbán György – Baló István alkotta Cimbiózis nem csupán idehaza igen keresett fellépője a kluboknak és fesztiváloknak, de gyakran szerepelnek külföldön is. Augusztusi német turnéjuk egyik kiemelkedő állomása volt fellépésük a brühli kastélyban megrendezett Haydn fesztiválon, ahol három Haydn mű feldolgozásával szerepeltek óriási sikerrel. A koncertajánló szerint egyértelműen a fesztivál legeredetibb zenei megközelítését nyújtották Haydn muzsikájához, amit maga a mester is nagyon élvezett volna... 

Az Opusban idén januárban az akkor még megjelenés előtt álló, a Fonó Recordsnál tavasszal kiadott Lux et Umbra című harmadik lemezük anyagát mutatták be elsőként a közönségnek, két – alapvetően klasszikus-kortárs zenét játszó – fafúvóssal, Klenyán Csabával és Jankó Attilával kvintetté bővülve, trióként pedig a májusi eleji, ünnnepi BMC 20/5 | Hungaropus koncert egyik fellépői voltak.

Mostani koncertjükön részben első két –  komoly szakmai és közönségsikert aratott – albumuk, a Cimbiózis és a Budapest Anzix anyagából válogatnak, de ígéretük szerint a különleges Haydn adaptációkat is bemutatják a hazai közöség előtt.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2018 október 09 kedd