Program

Veronika ChiChi Quintet (LT)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Veronika ChiChi - ének
  • Dmitrij Golovanov - zongora
  • Artūrs Duckis - nagybőgő
  • Arkadij Gotesman - ütőhangszerek
  • Domantas Razmus - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Az elbűvölő hangú és egyéniségű Veronika ChiChi Litvánia egyik elsőrangú jazzénekese, akinek zenéjét a hagyományos improvizáció eszközei és a kortárs jazz kifinomultsága egyaránt meghatározza. Kvintettje élén bátorsággal és játékosan kelti életre szerzeményeit és a jazzsztenderdeket. 2012 óta szárnyaló pályája során különféle formációkkal hét albumot jelentetett meg, de sokoldalúságát kamatoztatja a kortárs opera területére tett kiruccanásaival is. Saját zenekarának megalapítása 2022-ben, épphogy eszmélve a járvány okozta kihívásokból, új fejezetet nyitott munkásságában. Az Opusban Namai című programjuk lesz hallható, amely litván nyelven mutatja be a latin zene és a jazz vibráló fúzióját.

Jegyek 3500 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2024 február 15 csütörtök