Program

Jazzy Live | Hajdu Klára Quartet, vendég: Szakonyi Milán

MINDEN JEGY ELKELT
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Hajdu Klára - ének
  • Oláh Krisztián - zongora
  • Soós Márton - nagybőgő
  • Hoff Marcell - dob
  • vendég: Szakonyi Milán - ének, gitár

Hajdu Klárát a hazai jazzközönség jól ismeri, hiszen majdnem egy évtizeden át az ország egyik legnépszerűbb jazz-zenekarának, a Balázs Elemér Groupnak volt női énekese. Ezzel a formációval két aranylemezt, illetve Fonogram díjat tudhat magáénak, valamint teltházas koncerteket hazánkban és Európa számos nagyvárosában.

Saját együttesét, a Hajdu Klára Quartetet 2008 elején alapította, mely megújult felállásban 2013-ban jelentette meg első albumát Come with me címmel, rajta saját szerzeményeik mellett kortárs jazz darabok, örökzöldek és népdalok feldolgozásaival. 2015 októberétől a kimagaslóan tehetséges Oláh Krisztián lett a quartet zongoristája, és novemberben már ezzel a felállással adták ki a Hajdu Klára Quartet Plays Standards – Dedicated to Chet Baker című lemezüket Fekete-Kovács Kornél közreműködésével, amellyel a legendás jazztrombitás emlékének adóznak, és amit a szakma idén „Az év hazai jazz albuma” kategóriában Fonogram-díjra jelölt.

Szakonyi Milánt sem kell bemutatni a jazz rajongóknak, hiszen több mint négy éve a Balázs Elemér Group férfi hangja. Megismerkedésüket is ennek a zenekarnak köszönheti a két énekes, hiszen a múlt évben Klára több hazai koncertre és egy amerikai turnéra is csatlakozott hozzájuk. A jazz mellett mindketten szívesen kalandoznak más műfajokban is. Milán a Budapest Voices a capella csapat alapító tagja volt és együtt dolgozik Boggie-val, akivel a Bécsben megrendezett 60. Eurovíziós dalversenyen is együtt énekelt.

Erre az estére a kvartett saját szerzeményei mellett kedvenc dalaikkal is készülnek.

facebook.com/hajduklaramusic 
facebook.com/SzakonyiMilan 

Minden jegy elkelt!

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

2018 január 27 szombat